Grote Oogst – RIVU

Home » Grote Oogst – RIVU

En nu aan de slag!

Graag nodigen we u uit voor een bijeenkomst op 27 juni a.s. van 9.00 – 12.30 uur

Een bijeenkomst die volledig in het teken staat van de verduurzaming van de bedrijventerreinen de Rietvelden – de Vutter en het Ertveld.

We zetten voor u een mooi programma neer met veel informatie en vooral ook motivatie om zelf mee aan de slag te gaan.
Bedrijven die al stappen hebben genomen, dienen als voorbeeld en kunnen u helpen de juiste stappen te nemen.

Binnenkort ontvangen jullie aanvullende informatie over het programma van deze ochtend.

Datum: 27 juni 2023
Tijdstip: 9.00 – 12.30 uur (inclusief lunch)
Locatie: Heineken Ontspannings centrum HOC, Dockterskampstraat 7

Meer nieuws 

Grote Oogst – RIVU

23 mei 2023|

En nu aan de slag! Graag nodigen we u uit voor een bijeenkomst op 27 juni a.s. van 9.00 – 12.30 uur Een bijeenkomst die volledig in het teken staat van de verduurzaming van de bedrijventerreinen de Rietvelden – de Vutter en het Ertveld. We zetten voor u een mooi programma neer met veel informatie en vooral ook motivatie om zelf mee aan de slag te gaan. Bedrijven die al stappen hebben genomen, dienen als voorbeeld en kunnen u helpen de juiste stappen te nemen. Binnenkort ontvangen jullie aanvullende informatie over het programma van deze ochtend. Datum: 27 juni 2023 Tijdstip: 9.00 – 12.30 Lees meer >

35-jarig bestaan RIVU

22 december 2022|

Deze maand vierden we het 35-jarig bestaan van RIVU. Samen met onze leden, oud bestuursleden, raadsleden en de wethouder hebben we er een fantastische avond van gemaakt.

Geslaagde BHV oefening voor RIVU leden bij Heineken

16 december 2022|

Heineken organiseerde in samenwerking met de brandweer een interessante BHV oefening voor de leden van RIVU. BHV’ers van diverse bedrijven op de Rietvelden kregen uitleg over hoe Heineken is voorbereid op een mogelijke calamiteit. https://www.youtube.com/watch?v=1WsrH_nOe3Y       .

Ga naar de bovenkant