29 september 2022

Fantastische opkomst bijeenkomst Omgevingsvisie + Grote Oogst

Fantastische opkomst bijeenkomst Omgevingsvisie + Grote Oogst!

Op 13 september zijn de plannen wat betreft de omgevingsvisie en het plan De Grote Oogst gepresenteerd aan onze leden.

De gebiedsvisie is voor bedrijventerrein Rietvelden/de Vutter samen met bureau Kragten opgesteld. De visie is in de basis opgebouwd door de input van gebruikers en moet voor zowel de bedrijven als ook voor de beleggers en overheid een ”moreel kompas” worden bij het nemen van beslissingen om investeringen én bij beslissingen over de keuze van de typen bedrijven die op het bedrijventerrein gevestigd gaan worden.

Ook werd door VNO NCW Co-creatie het Project Grote Oogst gepresenteerd. Men kreeg een tussenbalans te zien van de verkenning naar de verduurzaming van het bedrijventerrein.

Meer weten over project Grote Oogst? Zie https://www.brabant.nl/subsites/groteoogst/project-grote-oogst of neem contact op het info@rivu.nl voor meer informatie.

LID WORDEN? 

DE 7 VOORDELEN VAN JOUW LIDMAATSCHAP

DIRECT INSCHRIJVEN

Versterk jezelf én je organisatie. Klik hier.

‘RIVU doet wat ertoe doet voor jou en al die andere bedrijven binnen Rietvelden, de Vutter en het Ertveld’

Meer nieuws 

35-jarig bestaan RIVU

22 december 2022|

Deze maand vierden we het 35-jarig bestaan van RIVU. Samen met onze leden, oud bestuursleden, raadsleden en de wethouder hebben we er een fantastische avond van gemaakt.

Geslaagde BHV oefening voor RIVU leden bij Heineken

16 december 2022|

Heineken organiseerde in samenwerking met de brandweer een interessante BHV oefening voor de leden van RIVU. BHV’ers van diverse bedrijven op de Rietvelden kregen uitleg over hoe Heineken is voorbereid op een mogelijke calamiteit. https://www.youtube.com/watch?v=1WsrH_nOe3Y       .

Keurmerk Veilig Ondernemen Verlengd

9 juni 2022|

Bedrijventerrein RIVU (De Rietvelden, De Vutter en Het Ertveld) heeft op woensdag 13 april j.l. voor het 6e jaar het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) behaald!

Ga naar de bovenkant