RIVU Support

RIVU Support

Om antwoord te geven op de signalen die RIVU-leden uitzenden dat ze soms wel wat steun zouden kunnen gebruiken met bijvoorbeeld logistiek, administratie, een verhuizing of een business plan etc. en het gegeven dat daar niet altijd budget beschikbaar voor is, is RIVU-support in het leven geroepen.

Elk RIVU lid dat denkt op enig moment een ander RIVU lid van dienst te kunnen zijn, krijgt vanaf de lancering van RIVU support (19 maart 2015), de gelegenheid zijn/haar expertise kenbaar te maken door een expertisekaart in te vullen met daarop:

 

  • - Bedrijfsnaam
  • - Voornaam en achternaam
  • - Functie
  • - Waar ben ik goed in? Wat bied ik aan?
  • - Hoeveel uur wil ik per week/maand/jaar besteden aan het beantwoorden van een vraag of het geven van advies aan een ander RIVU lid?

 

Deze data wordt door RIVU verzameld in een (digitale) kaartenbak. De leden die de genoemde ondersteuning nodig hebben of willen sparren met een ander lid over bijvoorbeeld het opzetten van een nieuwe website of het uitsturen van een mailing, het opzetten van een administratie en er op het betreffende moment nog niet het budget voor hebben, nemen contact op met RIVU. RIVU brengt hen met elkaar in contact. De daaropvolgende stappen worden volledig onder verantwoordelijkheid van de aanvrager en de aanbieder gezet. De eindverantwoording voor het resultaat blijft ook te allen tijde bij de aanvrager. Hij/zij kan geen aanspraak maken op de verantwoordelijkheid van RIVU. 

 

Beljaars Business Support bv: Thea Beljaars

ADVIES met betrekking tot uw secretariële organisatie. Hoe kan ik mijn secretariaat efficiënter/efffectiever (re)organiseren? Voor al uw vragen op het secretarieel/organisatorisch gebied kunt u bij ons terecht!

 

Van Ewijk Advocaten en Mediators: Marlijn Koppelmans - De Goeij

KLANKBORD en HELPDESK voor al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht en familierecht.

 

Fysiosupport: Fernand van der Doelen

Mijn expertise is (chronische) wervelkolomklachten en revalidatie na gewrichtsoperatie. Tevens werken we samen met Re-Entry die gespecialiseerd is in bedrijfsfysiotherapie (werkplekbezoek). We bieden een GRATIS ORIENTATIEGESPREK aan voor mensen die klachten hebben aan het bewegingsapparaat. Bij mensen die niet aanvullend verzekerd zijn, hebben we voor RIVU deelnemers een REDUCTIE van de behandelprijs. 

 

Sars Interim: Henriëtte Sars

Als INTERIMMER op financiële afdelingen kan ik diverse taken vervullen. Bij kleinere ondernemingen kan ik u als parttime CONTROLLER helpen met mijn KENNIS en EXPERTISE om te voorkomen dat u een verkeerde beslissing neemt.

 

Telos: Wim Konz

Strategisch KLANKBORDEN over duurzaam ondernemen (MVO). Contactgegevens: w.konz [at] uvt.nl of 06-22994211.

 

Viatrix: Ivonne Smit / Ton Kemp

1 uur SPARREN over klantrelaties als fundament voor duurzaam succes. Hoe organiseer jij nu de customer journey? Waar liggen kansen om klanten aan je bedrijf te binden? Als enige tegenprestatie verwachten wij van jou als RIVU-lid de oprechte wens om het verschil te maken voor je klant.
Je klant geeft jouw bedrijf recht van bestaan. Wij vinden: klantbeleving is te sturen! Schakel jij ons in < 3 maanden na gesprek? Reken dan op GEREDUCEERD TARIEF.

 

 

OOK EXPERTISE MELDEN?

Vul de expertisekaart in en mail deze naar info [at] rivu.nl.