Schepper communicatie

Stefan de Schepper
Baselaarstraat 8
5211 LR 's-Hertogenbosch

T: 06-21225131
E: info@scheppercommunicatie.nl
W: www.scheppercommunicatie.nl


 

Schepper Communicatie is een klein en creatief reclamebureau dat dicht bij zijn opdrachtgevers staat. Al ruim 25 jaar, waarvan de laatste 10 jaar zelfstandig, verzorgen wij creatieve communicatieve oplossingen. Middels het grafisch vormgeven van ideeën en consistentie in alle communicatie-uitingen zorgen we voor een geloofwaardige en herkenbare identiteit.

 

Wij ontwerpen logo’s of een complete huisstijl, ontwikkelen flyers, folders en brochures of zelfs een compleet op maat gemaakt magazine. Hierbij nemen wij u alles uit handen, vanaf de eerste briefing tot aan de uiteindelijke verspreiding.

Het lijkt een open deur, maar wij ontwerpen en ontwikkelen websites met een heldere structuur en navigatie. Waarbij Mooi en Gebruiksvriendelijk met hoofdletters mogen worden geschreven. Deze website van RIVU is ook door ons ontwikkeld,

 

Tenslotte kunt u bij ons ook terecht voor al uw drukwerk. Van stationary, folders, brochures en winkelmateriaal, tot autobelettering, gevelbelettering en promotionele artikelen. Hiermee hebben we het totale traject, van idee tot uitvoering, in eigen beheer en profiteert u van onze kennis en ervaring. Bijkomend voordeel is dat u altijd maar met één contactpersoon te maken heeft.

 

Enkele klanten waar wij voor werken of gewerkt hebben: Airberlin, Honda en Skoda dealer G. van den Akker, Alliance Healthcare, C&O Travel, DSH Architecten, Dunlop sport, De Graauw interieurs, Holland Ventura, Winkelcentrum de Helftheuvel, Winkelcentrum Arendshof, Winkelcentrum Hoge Vucht, Jazz in Juketown, Masterpiece Financials, Q-Wash, Twinkeltje, Vers Inn, Vita Energetica, Woonboulevard Oss, Woonhart Zoetermeer en nog meer.

Leden