Gemeente 's-Hertogenbosch

Leo Sedee
Wolvenhoek 1
5211 HH 's-Hertogenbosch

T: 073-6155667
E: l.sedee@s-hertogenbosch.nl
W: www.s-hertogenbosch.nl


Open Ondernemen. Dat doen we in ’s-Hertogenbosch. De stad onderscheidt zich in retail, ict, bouw, agrifood en logistiek. Maar de gemeente 's-Hertogenbosch is er voor iedereen. Allerlei soorten bedrijven vinden elkaar in ’s-Hertogenbosch. Grote bedrijven werken actief samen met mkb’ers en start-ups. Kleine ondernemingen zijn vaak een bron van economische dynamiek en innovatie. Open Ondernemen is niet alleen de economische ambitie en visie van de gemeente ’s-Hertogenbosch. De ondernemers in onze stad brengen het in de praktijk!

 

De stad en de regio zijn al aantrekkelijk voor ondernemers: met zijn centrale ligging in Zuid-Nederland, bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en zijn diversiteit aan bedrijven en vakkennis. Maar hoe maken we ’s-Hertogenbosch nog aantrekkelijker? Dat doen we door ondernemers te verbinden, faciliteren en te investeren. Bijvoorbeeld in veelbelovende start-ups of in innovatie in een van de speerpuntsectoren.

 

De Gemeente ’s-Hertogenbosch opent via Open Ondernemen een wereld aan mogelijkheden voor ambitieuze ondernemers. Bijvoorbeeld door vernieuwingen te initiëren  en ruimte te geven om kennis te delen, partnerships aan te gaan, de juiste expertise te vinden en een onderlinge gunfactor in de regio te creëren. Zo stimuleren ondernemers op hun beurt weer het ondernemersklimaat, de zakelijke meerwaarde en economische reputatie van ’s-Hertogenbosch. Kortom, Open Ondernemen zorgt voor winst voor onze ambitieuze ondernemers én onze mooie stad!

Samen creëren we nieuwe kansen en stimuleren we vernieuwing. Dat is onze visie.

 

www.ondernemenindenbosch.nl 

Leden