Claeren

Ad van den Heuvel
Parklaan 21E
5211 JJ 's-HERTOGENBOSCH

T: 073-3033032
E: avandenheuvel@claeren.nl 
W: www.claeren.nl
Aantal werknemers: 80


Als het gaat om uw bedrijfspand, inventaris of bedrijfsauto kunt u niet zeker genoeg zijn. Risico’s met uw zakelijke bezittingen wilt u zoveel mogelijk beperken, dus moeten die risico’s goed inzichtelijk en waar mogelijk afgedekt zijn. Claeren Risicobeheersers biedt bedrijven die lid zijn van de RiVu een interessante en voordelige collectiviteit aan. Graag informeren wij u hierover.

 

Claeren Risicobeheersers

Claeren Risicobeheersers is een onafhankelijke toonaangevende financieel dienstverlener en bestaat sinds 1922. Wij behoren tot de top 100 advieskantoren in Nederland. Onze jarenlange ervaring met het adviseren op het gebied van risicomanagement, verzekeringen, pensioenen, employee benefits en andere financiële producten en diensten maakt ons tot een specialist in risicobeheer.

 

Wat houdt de collectiviteit precies in?
Met de RiVu collectiviteit krijgt u 20% korting op uw huidige brandverzekeringen. In de meeste gevallen kunnen wij deze korting garanderen. Dit is afhankelijk van de hoogte van de verzekerde som. Bij industriële bedrijven worden de tarieven op individuele basis beoordeeld. Voor het realiseren van de collectiviteit heeft Claeren Risicobeheersers afspraken gemaakt met gerenommeerde verzekeraars die het risico gezamenlijk dragen.

 

Vragen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in deelname aan de RiVu collectiviteit? Neemt u dan contact met ons op. Ad van den Heuvel is u graag van dienst. Hij is te bereiken via telefoonnummer 073 - 303 30 32 of 06 - 150 662 85. Zijn e-mailadres is avandenheuvel [at] claeren.nl.

Leden