Bensdorp Wijnen

Wouter Bensdorp
De Beverspijken 20L
5221 ED 's-Hertogenbosch

T: 073-5530901
E: wouter@bensdorp-wijnen.nl
W: www.bensdorp-wijnen.nl
Aantal werknemers: 1


Bensdorp Wijnen: voor wijn met een verhaal

Bensdorp Wijnen een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2005 door Wouter Bensdorp. Hij is een enthousiaste wijnliefhebber. Na z’n studie bedrijfseconomie is hij in 1995 in de wijnwereld verzeild geraakt. Hij studeerde in 1998 Oenologie (wijnwetenschap) aan de Universiteit van Bordeaux en is Vinoloog van de Wijnacademie. Wouter heeft veel ervaring met het geven van proeverijen en wijnworkshops over een breed scala van (wijn)onderwerpen.

Bensdorp Wijnen importeert en verkoopt wijnen uit Mediterrane streken: Zuid-Frankrijk, zuidelijk Italië, Spanje en Portugal. Ieder jaar gaan we op zoek naar wijnen waar we u mee kunnen verrassen. Het gaat ons daarbij niet om de bekendheid of prestige van het Domaine of de streek. We zoeken vooral sprekende ‘wijnen met een verhaal’. Wijnen van spraakmakende en ambitieuze wijnmakers uit vaak onbekendere gebieden die meer dan de moeite waard zijn. We nemen u graag mee op ontdekkingstocht.

Sinds 1 januari 2015 heeft Bensdorp Wijnen een intensieve samenwerking met De Confrérie des Amateurs du Bon Vin. Middels deze samenwerking is ook het assortiment vergroot en zijn nu ook de wijnen die getoond worden op www.wijntje.nl leverbaar via Bensdorp Wijnen.

Bensdorp Wijnen levert o.a. aan de horeca, kookstudio’s en andere zakelijke klanten. We leveren daarnaast ook aan particulieren, veelal via wijnproeverijen.

Wat kan Bensdorp Wijnen voor uw organisatie betekenen?

Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw activiteiten.

U kunt dan denken aan het volgende:

 • wijnkaart- en wijn-spijsadvies voor de horeca en kookstudio’s;
 • een betaalbare huiswijn die je niet ‘op iedere hoek’ ziet;
 • (relatiege)geschenken: verjaardag, jubileum, eindejaar;
 • ondersteuning van recepties en bedrijfspresentaties;
 • wijnproeverijen en (mini)workshops over diverse onderwerpen;
 • wijnlezingen & wijn-spijsavonden;
 • tegen aantrekkelijke prijzen gezamenlijk wijn kopen;
 • en natuurlijk zorgdragen dat er voldoende wijn is voor de vrijdagmiddagborrel! Met het flexibele wijnabonnement heeft u altijd iets goeds onder de kurk. We vertellen u er graag meer over.

  Snel een kistje wijn nodig voor die speciale relatie?

  Neem contact met ons op en uw attentie wordt binnen drie dagen op kantoor of thuis afgeleverd: 06-22993764 of wouter [at] bensdorp-wijnen.nl. Bensdorp Wijnen is sinds 2013 eigenaar van www.wijnkado.nl. Via deze site kunt u ook terecht voor uw (relatie)geschenken.

Leden