Beljaars Business Support

Thea Beljaars
Helftheuvelweg 11
5222 AV 's-HERTOGENBOSCH

T: 073-6274111
E: thea@beljaars.nl
W: www.beljaars.nl
Aantal werknemers: 1


Beljaars Business Support 

Voor een efficiënte en effectieve secretariële organisatie!

 

Officemanagement

Beljaars Business Support is opgericht in 1989 en was daarmee één van eerste secretariaatskantoren in regio '-Hertogenbosch. Doel was en is nog steeds bedrijven en ondernemersverenigingen projectmatig te ondersteunen op het gebied van officemanagement. 

Bedrijven/organisaties kunnen allerlei secretariële en organisatorische werkzaamheden aan ons uitbesteden of zelfs een geheel (project)secretariaat uit handen geven.

 

Advies 

Maar wij doen meer! In de loop der jaren hebben wij veel expertise  opgebouwd. Als geen ander weten wij aan welke eisen een goede secretaresse moet voldoen en hoe een efficiënt secretariaat moet worden opgezet. Daarnaast hebben wij ruim 25 jaar ondernemerservaring en weten wij natuurlijk ook wat er zoal bij het ondernemerschap komt kijken. Vandaar dat wij bedrijven/organisaties vanuit een ondernemersvisie adviseren welke stappen men moet nemen om tot een efficiënt opererend secretariaat te komen. Dit doen we aan de hand van een quick-scan, waarbij wij de sterke en zwakke punten van uw secretariaat in kaart brengen. De ervaring leert dat er qua efficiëncy en effectiviteit altijd zaken verbeterd kunnen worden en de kosten voor ons advies zich uiteindelijk terug zullen betalen. Als vervolg op dit advies kunt u ons inschakelen om u praktisch te ondersteunen bij het (re)organiseren / (her)inrichten van uw secretariaat.

 

Coaching

Natuurlijk valt of staat een goedlopend secretariaat met de samenwerking tussen u en uw secretaresse. Verloopt deze samenwerking om wat voor reden dan ook niet goed, dan leidt dit bij zowel u als de secretaresse tot de nodige irritaties. Vaak sluimeren deze irritaties voort en wordt de samenwerking steeds verder verstoord. Door zowel u als uw secretaresse te coachen, zorgen wij ervoor dat het tij wordt gekeerd en u en uw secretaresse weer op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen. 

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 073-6274111 of mail ons info [at] beljaars.nl!

     

Leden