Nieuws

workshop VNO-NCW 'Aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid' 31 oktober 2018

vrijdag 14 september 2018

Vergrijzing, ontgroening, robotisering en flexibilisering maken dat de arbeidsmarkt snel verandert. Het werk verandert en daarmee de vraag naar arbeid ook. De vraag naar personeel is al jaren niet zo groot geweest. Om als bedrijf mee te kunnen gaan met deze ontwikkelingen, is investeren in de duurzame inzetbaarheid van je personeel van belang. De oplossing voor het personeelstekort ligt grotendeels in de eigen organisatie!

De medewerker is eigenaar van de eigen duurzame inzetbaarheid. De organisatie en leidinggevende hebben een stimulerende en faciliterende rol. Hoe maak je iedereen bewust van deze verantwoordelijkheid? Wat is duurzame inzetbaarheid precies? In de gratis workshop ‘Samen duurzaam inzetbaar’ gaan we met deze vragen aan de slag!

Enthousiast? Pak door op DI met ESF-subsidie
Ben je na deelname aan de workshop enthousiast om ook aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid? Het project “Wendbaar en weerbaar Noordoost-Brabant” biedt organisaties in de regio Noordoost-Brabant de unieke kans krijgen om – met subsidie - concreet aan de slag te gaan met het versterken van de duurzame inzetbaarheid van hun personeel. Middels workshops gaat jouw organisatie aan de slag met bewustwording en activering. Inschrijving voor deelname aan dit project start op 10 oktober na afloop van de eerste workshop.

In de bijlage tref je meer informatie aan over dit project .

 

Aanmelden of vragen?
Deelname aan de workshop is gratis voor HR-functionarissen van organisaties uit de regio Noordoost-Brabant. De workshop Samen duurzaam inzetbaar vindt twee keer plaats, op verschillende data en verschillende locaties in de regio:

-             woensdag 10 oktober, 8.00u – 10.00u (Oss, locatie wordt nader bekend gemaakt);

-             woensdag 31 oktober, 8.00u – 10.00u (AgriFood Capital, Onderwijsboulevard 225, ‘s-Hertogenbosch)

 

Voor vragen of aanmelden kan contact opgenomen worden met Manon Graafland via E. m.graafland [at] wecreateconsulting.com of M. 06 305 211 72.

 

Er is voor beide workshops plaats voor maximaal 25 personen, daarom het verzoek om 1 persoon per bedrijf aan te melden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Gerbert Wubs                                                        Maurice Manders

Regiomanager VNO-NCW Oost                          Regiomanager VNO-NCW ’s-Hertogenbosch

 

Deze subsidieregeling “Voorbereiding van Energiemaatregelen” is bedoeld om eigenaar-bewoners, Verenigingen van Eigenaren...

Uitnodiging Expertsessie ‘stimuleren logistieke initiatieven op de A2 Deil – ’s-Hertogenbosch - Vught’...

Week van de veiligheid

Week 41 staat jaarlijks in het teken van veiligheid. Want, met het...

In opdracht van Rijkswaterstaat voert aannemer Heijmans in oktober werkzaamheden uit op de A59, tussen knooppunt Empel en...

Yes! Stichting SUB40DB is een feit, een kick-ass platform voor en door jonge ondernemers en leidinggevenden tot...

Vergrijzing, ontgroening, robotisering en flexibilisering maken dat de arbeidsmarkt snel verandert. Het werk verandert en...