Nieuws

OPROEP deelname gratis MKB Phisingstest

donderdag 2 mei 2019

CYBERCRIME –HAAKT U AAN OF AF?

Phishing is vaak de eerste stap in een cyberaanval en een makkelijke manier voor criminelen om binnen te komen. Is de aanval niet gericht op uw bedrijf, dan kan uw systeem worden misbruikt. Zonder dat u dat weet!

 

Phishing is één van de grootste cyberrisico’s binnen het MKB
Maar liefst 80% van de ondernemers heeft te maken (gehad) met phishing. Dit willen we beperken, samen met het MKB. Om die reden wordt het MKB de GRATIS phishingtest aangeboden. Met de rapportage die de ondernemers ontvangt krijgt hij in de digitale weerbaarheid van zijn onderneming en leren medewerkers phishing e-mails beter te herkennen.

 

Bij 400 aanmeldingen gaan we van start
 Bij 400 aanmeldingen gaan we van start. We zien aan de cijfers dat het MKB vaker dan gemiddeld het slachtoffer is, het is belangrijk om daar een goed beeld op te krijgen. Om onderzoek te kunnen doen, cijfers te vergelijken en inzicht te verkrijgen, is het noodzakelijk dat er meer dan 400 ondernemingen zich aanmelden.

 

Meedoen is GRATIS
Is uw cyber security goed geregeld of staan uw ramen en deuren nog wagenwijd open? Bent u benieuwd naar de weerbaarheid van uw organisatie? En wilt u zich ook online veilig voelen? Doe GRATIS mee aan de MKB Phishingtest en registreer uw belangstelling. Na afloop van de test ontvangt u een rapportage. Informeer ook andere ondernemers uit uw netwerk en stuur deze flyer door!

 

Of deze uitnodiging wel in de haak is? Dit zijn de voorwaarden:
• Uw bedrijf bestaat uit minimaal 8 medewerkers met een zakelijk e-mailadres.
• U kunt na uw registratie nog beslissen niet mee te doen.
• We komen niet in uw systeem en installeren niets.
• We hebben geen commerciële belangen, deelname is gratis.

 

REGISTREER HIER UW BELANGSTELLING.

 

De MKB Phishingtest is een initiatief van Ministerie van Economische Zaken & Klimaat, Politie, Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) en Platform Veilig Ondernemen (PVO).

RIVU-leden Annette Guffens –Verlaat (PSH BV) en Monique Bolk (Kurage Verpakkingen) zwemmen op zondag 15 september mee met...

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding in Het Experience Center. Een nieuwe showroom met inspiratie voor ieder...

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 10 mei 21.00 uur tot maandag 13 mei 06.00 uur en van vrijdag 17 mei 21.00 uur tot...

We werken in Nederland en in ’s-Hertogenbosch toe naar een volledig duurzame energievoorziening. Daarbij zullen, veel...

CYBERCRIME –HAAKT U AAN OF AF?

Phishing is vaak de eerste stap in een cyberaanval en een...

Duurzaam inzetbare medewerkers zijn essentieel voor jouw bedrijf. Maar hoe geef je dat concreet handen en...