Nieuws

In nachten van 17 t/m 19 juli Zandzuigerstraat tussen de aansluiting met de Rietveldenweg en de Diezekade afgesloten voor alle verkeer.

woensdag 23 mei 2018

De elektronische installaties van de Industriehavenbrug worden vervangen. De brug zelf verandert niet. Wel  wordt het brugwachtershuisje verwijderd. Op dit moment wordt de brug nog bediend vanuit een brugwachtershuisje. Straks wordt de brug op afstand bediend, vanuit Sluis Engelen. Het vervangen van de installaties start op 1 juni 2018. De werkzaamheden duren tot uiterlijk eind september 2018. Wat u merkt van de werkzaamheden leest u hieronder en in de bijgevoegde bewonersbrief.

 

Wat gaan er precies gebeuren?
 Vanaf 4 juni 2018 zijn er graafwerkzaamheden.
 Vanaf 11 juli wordem afsluitbomen en cameramasten bij de brug geplaatst.
 Tussen 16 en 20 juli wordt de nieuwe installatie gestest.
 In september wordt het brugwachtershuisje afgebroken en nog wat kleine werkzaamheden uitgevoerd.

 

Bereikbaarheid
 Vanaf 4 juni wordt het fietspad aan beide zijden van de Zandzuigerstraat tijdelijk deels versmald. Het kan zijn dat een verkeersregelaar (brom)fietsers verzoekt even af te stappen. Deze werkzaamheden duren maximaal 2 weken.
 Van 11 tot en met 13 juli is de Zandzuigerstraat tussen 09:30 uur en 15:30 uur gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer kan wel over Zandzuigerstraat blijven rijden, maar er zijn op dat moment 3 in plaats van 4 rijstroken beschikbaar. (Brom)fietsers rijden over het fietspad. Het kan zijn dat een verkeersregelaar (brom)fietsers verzoekt even af te stappen.
 In de nachten van 16, 17, 18 en 19 juli 2018 tussen 22:00 uur en 05:00 uur is de Zandzuigerstraat tussen de aansluiting met de Rietveldenweg en de Diezekade afgesloten voor alle verkeer. Ter plaatse wordt een omleiding ingesteld via de Diezekade, Oude Engelenseweg, Oude Vlijmenseweg en Rietveldenweg.
In dede bewonersbrief (zie pdf) staat aangegeven waar men precies aan het werk is.

 

 

Deze subsidieregeling “Voorbereiding van Energiemaatregelen” is bedoeld om eigenaar-bewoners, Verenigingen van Eigenaren...

Uitnodiging Expertsessie ‘stimuleren logistieke initiatieven op de A2 Deil – ’s-Hertogenbosch - Vught’...

Week van de veiligheid

Week 41 staat jaarlijks in het teken van veiligheid. Want, met het...

In opdracht van Rijkswaterstaat voert aannemer Heijmans in oktober werkzaamheden uit op de A59, tussen knooppunt Empel en...

Yes! Stichting SUB40DB is een feit, een kick-ass platform voor en door jonge ondernemers en leidinggevenden tot...

Vergrijzing, ontgroening, robotisering en flexibilisering maken dat de arbeidsmarkt snel verandert. Het werk verandert en...