Nieuws

Dinnershow Helemaal Heppie 27 januari in teken van stichting "Het vergeten kind"

donderdag 4 januari 2018

Zaterdag 27 jannuari 2018 vindt er in de Engelenburcht een bijzondere avond plaats. Erol van den Bergh en Nicky Shee organiseren de ‘Dinnershow Helemaal Heppie’.

 

Dinnershow Helemaal Heppie is een complete avond uit, waarbij de stichting "Het Vergeten Kind" centraal staat. Erol en Nicky hebben zich het doel gesteld om u een gezellig, avondvullend programma te bieden waarbij er € 3.000,00 wordt ingezameld voor dit goede en noodzakelijke doel.

 

U geniet in een ontspannen sfeer samen met uw collega’s, relaties of zakenpartners van een culinair 4-gangendiner met onbeperkte dranken uit het drankenassortiment, entertainment in de verrassende show ‘Helemaal Heppie’, een loterij met spectaculaire prijzen en een swingende ‘After Dinner Party’.

Dinnershow Helemaal Heppie is de ultieme avond uit om met uw gezelschap het jaar in stijl af te sluiten en samen vooruit te blikken op het nieuwe jaar.

Daarnaast biedt het u een unieke kans om in een ontspannen sfeer contact te leggen en uw netwerk te verbreden. 

 

De Stichting Het Vergeten Kind heeft uw steun hard nodig. In Nederland zijn er zeker 100.000 kinderen die opgroeien in een moeilijke thuissituatie. Bij ruim de helft van deze kinderen is de thuissituatie zo moeilijk dat zij niet meer thuis kunnen wonen. De  Stichting zorgt ervoor dat deze kinderen uit hun isolement worden gehaald, zich kunnen ontwikkelen zoals een kind zich hoort te ontwikkelen en zich ook weer simpelweg kind mogen voelen. Van ieder verkocht kaartje voor de ‘Dinnershow Helemaal Heppie’ doneren Erol en Nicky €20,00 aan ‘Het Vergeten Kind’.

 

Het is een avondvullend programma waar diverse artiesten zoals Valentine Berning, Sanne Mallant, Salome Terstall, LifeDance, De Praktijk en Happy Hart Koor hun medewerking hebben toegezegd. Wat is er mooier dan genieten van een vermakelijke avond vol verrassing, muziek, gezelligheid en een culinair diner, waarbij u de kinderen van Het Vergeten Kind ook nog eens steunt?

 

Wij zien u graag zaterdag 27 januari 2018. De tickets zijn verkrijgbaar voor €78,00 per persoon via www.ticketkantoor.nl/shop/heppie.

 

U kunt de ontwikkelingen rondom deze avond volgen via onze facebook-pagina: Dinnershow Helemaal Heppie

 

 

Deze subsidieregeling “Voorbereiding van Energiemaatregelen” is bedoeld om eigenaar-bewoners, Verenigingen van Eigenaren...

Uitnodiging Expertsessie ‘stimuleren logistieke initiatieven op de A2 Deil – ’s-Hertogenbosch - Vught’...

Week van de veiligheid

Week 41 staat jaarlijks in het teken van veiligheid. Want, met het...

In opdracht van Rijkswaterstaat voert aannemer Heijmans in oktober werkzaamheden uit op de A59, tussen knooppunt Empel en...

Yes! Stichting SUB40DB is een feit, een kick-ass platform voor en door jonge ondernemers en leidinggevenden tot...

Vergrijzing, ontgroening, robotisering en flexibilisering maken dat de arbeidsmarkt snel verandert. Het werk verandert en...