Nieuws

14 mei 2019 bijeenkomst duurzame inzetbaarheid

donderdag 18 april 2019

Duurzaam inzetbare medewerkers zijn essentieel voor jouw bedrijf. Maar hoe geef je dat concreet handen en voeten? En hoe zorg je ervoor dat er draagvlak is onder medewerkers en ze er ook écht iets aan hebben?

AgriFood Capital Werkt en VNO-NCW Brabant Zeeland bieden diverse oplossingen aan voor duurzaam inzetbare medewerkers en stellen deze gratis ter beschikking aan alle ondernemers in de regio. Zo hebben we een digitale scan gemaakt rond duurzame inzetbaarheid: je vult de scan voor je organisatie in, vervolgens ontvang je een persoonlijk bedrijfsrapport, word je vergeleken met andere bedrijven uit de regio, krijg je praktische voorbeelden en oplossingen aangereikt en leer je hoe je draagvlak krijgt onder je collega’s. Zie ter inspiratie deze video: https://youtu.be/3s95PTlDvgk.

Daarnaast bieden we ook subsidiemogelijkheden om – bijvoorbeeld door middel van een workshops – draagvlak te creëren om binnen / met de organisatie, het management en werknemers aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid.  

 

Wanneer en waar?

We bieden deze informatie aan tijdens ontbijtbijeenkomsten in de regio: bijeenkomsten vol met praktische tips en concrete handvatten. De ontbijtbijeenkomst in ’s-Hertogenbosch vindt plaats op:
dinsdag 14 mei 2019 van 8:00 - 10:00 uur
Würth Nederland BV, Het Sterrenbeeld 35 ‘s-Hertogenbosch

 

Hoe meld ik mij aan?

roos [at] vnoncwbrabantzeeland.nl (subject: AANMELDEN%20ontbijtbijeenkomst%20DI%2014%20mei) (Aanmelden via deze link) Schrijf je snel in, want vol is vol! Afmelden kan via roos [at] vnoncwbrabantzeeland.nl (subject: AFMELDEN%20ontbijtbijeenkomst%20DI%2014%20mei) (deze link).

 

Deelname is bedoeld voor directeuren maar ook voor HR-functionarissen en is kosteloos.

 

Na afloop is er voor geïnteresseerden vrijblijvend de mogelijkheid om deel te nemen aan een korte rondleiding langs de nieuwe kunstwerken die sinds 7 april tentoongesteld worden in het pand van Würth.

 

Met vriendelijke groet,

 

Maurice Manders

Regiomanager

T (013) 205 00 25 / 06-11351740  \  E manders [at] vnoncwbrabantzeeland.nl

 

VNO-NCW Brabant Zeeland

Reitseplein 1, 5037 AA Tilburg  \  Postbus 90154, 5000 LG Tilburg  KvK 40258492

www.vnoncwbrabantzeeland.nl  

RIVU-leden Annette Guffens –Verlaat (PSH BV) en Monique Bolk (Kurage Verpakkingen) zwemmen op zondag 15 september mee met...

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding in Het Experience Center. Een nieuwe showroom met inspiratie voor ieder...

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 10 mei 21.00 uur tot maandag 13 mei 06.00 uur en van vrijdag 17 mei 21.00 uur tot...

We werken in Nederland en in ’s-Hertogenbosch toe naar een volledig duurzame energievoorziening. Daarbij zullen, veel...

CYBERCRIME –HAAKT U AAN OF AF?

Phishing is vaak de eerste stap in een cyberaanval en een...

Duurzaam inzetbare medewerkers zijn essentieel voor jouw bedrijf. Maar hoe geef je dat concreet handen en...