Agenda

Schouw en netwerkborrel

donderdag 24 mei 2018

Graag nodigen we je uit voor de RIVU-SCHOUW: de interactieve (netwerk)activiteit, waarbij we je prikkelen om met andere ogen naar de RIVU-terreinen te kijken. Dit levert steevast een leuke dag op en waardevolle input voor verbetering van ons bedrijventerrein. Voor een foto-impressie en het schouwverslag van vorig jaar zie www.rivu.nl.

 

WAT? Gezamenlijke schouw op RIVU-terrein + snackborrel

Tijdens de schouw ga je onder leiding van een teamcaptain in groepjes van 6 – 8 personen op pad. Te voet. Samen beoordeel je zo een bepaald deel van het bedrijventerrein. Is het schoon? Zijn er dingen stuk? Hoe staat het met het onderhoud? Wat kan er veiliger, ook in het verkeer? De verbeter- en aandachtspunten noteer je voor een korte presentatie tijdens de aansluitende netwerkborrel.

 

WANNEER en HOE LAAT? Het programma op donderdag 24 mei is als volgt:

15.00 uur: Ontvangst

15.15 uur: Opening en uitleg schouw

15.30 uur: Start schouw

17:30 uur: Einde schouw (iedere groep maakt een eindevaluatie)

17:45 uur: Presentatie eindevaluatie door de groepen

18.00 uur: Borrelen met snacks uit de frietwagen

20.00 uur: Einde

 

WAAR? Makro ‘s-Hertogenbosch

We verwachten je om 15.00 uur op het netwerkplein van Makro, Moermanstraat 4 te ’s-Hertogenbosch.

 

VOOR WIE? Alle ondernemers op bedrijventerrein Rietvelden Vutter

Onder het mom van ‘meer ogen zien meer’ nodigen we voor deze activiteit álle bedrijven uit die gevestigd zijn op de bedrijventerrein Rietvelden en De Vutter. Daarnaast zijn ook Brandweer, Gemeente en Politie aanwezig. Meteen een mooie gelegenheid dus om nieuwe contacten op te doen. Nodig dus ook je “buren” uit om deel te nemen aan de RIVU-Schouw!

 

WAAROM? Samenwerken voor een fijn, schoon en veilig bedrijventerrein

Het is de missie van bedrijvenvereniging RIVU om ervoor te zorgen dat we ‘met zijn allen’ kunnen werken in een fijne, nette en veilige omgeving. Omdat mensen daar blij van worden en omdat het je bedrijfsvoering positieve energie geeft! Om dit op voor Rietvelden en de Vutter te kunnen waarborgen, werkt RIVU samen met de gemeente, politie en brandweer om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken.

Hoe? Door samen periodiek de veiligheidsproblemen in kaart te brengen, daar passende oplossingen voor te zoeken en waar nodig maatregelen te nemen. En met succes. Want dankzij deze samenwerking (en vergis je niet, de schouw levert hiervoor altijd belangrijke input op!) heeft RIVU in 2016 voor de vierde keer op rij het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) verkregen. Een officiële bevestiging dat het met de veiligheid op Rietvelden | De Vutter wel goed zit.

De voordelen? Een prettig signaal naar medewerkers, een degelijke uitstraling richting bezoekers én een ‘waarschuwing’ naar mensen met minder goede bedoelingen. Cijfers bevestigen dit laatste ook. Onderzoek laat namelijk zien dat de criminaliteit op bedrijventerreinen Rietvelden en De Vutter gestaag daalt, terwijl het gevoel van veiligheid toeneemt. En dat willen we.

 

MEEDOEN? Meld je voor 7 mei aan!

Een paar uurtjes van je tijd, in ruil voor een schoon, fijn en (verkeer)veilig bedrijventerrein én een gezellige borrel met frietkot. Best een goede deal toch? We zien jou en/of je medewerkers of collega’s dan ook graag verschijnen! Aanmelden kan eenvoudig door vóór 7 mei een e-mail te sturen naar info [at] rivu.nl. Vermeld je in je e-mail je bedrijfsnaam én de voor- en achternamen en emailadressen van de deelnemers.

 

Agenda
24 januari 2019
21 februari 2019
18 april 2019
23 mei 2019
21 juni 2019
19 september 2019
30 oktober 2019
21 november 2019
12 december 2019
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.