Agenda

RIVU Schouw

donderdag 23 mei 2019

Graag nodigen we je uit voor de RIVU-SCHOUW: de interactieve (netwerk)activiteit, waarbij we je prikkelen om met andere ogen naar de RIVU-terreinen te kijken. Dit levert steevast een leuke dag op en waardevolle input voor verbetering van ons bedrijventerrein. Voor een foto-impressie en het schouwverslag van vorig jaar zie www.rivu.nl.

 

WAT? Gezamenlijke schouw op RIVU-terrein + netwerkborrel

Tijdens de schouw ga je onder leiding van een teamcaptain in groepjes van 6 – 8 personen op pad. Te voet. Samen beoordeel je zo een bepaald deel van het bedrijventerrein. Is het schoon? Zijn er dingen stuk? Hoe staat het met het onderhoud? Wat kan er veiliger, ook in het verkeer? De verbeter- en aandachtspunten noteer je voor een korte presentatie tijdens de aansluitende netwerkborrel.

 

WANNEER en HOE LAAT? Het programma op donderdag 23 mei is als volgt:

15.00 uur: Ontvangst

15.15 uur: Opening en uitleg schouw

15.30 uur: Start schouw

17:30 uur: Einde schouw (iedere groep maakt een eindevaluatie)

17:45 uur: Presentatie eindevaluatie door de groepen

18.00 uur: Borrelen met snacks uit de frietwagen

20.00 uur: Einde

 

WAAR? Bouwbedrijf van den Bouwhuijsen

We verwachten je om 15.00 uur buiten op het terrein (bij slecht weer binnen) van Bouwbedrijf van den Bouwhuijsen, Koenendelseweg 29 te ’s-Hertogenbosch.

 

VOOR WIE? Alle ondernemers op het bedrijventerrein

Onder het mom van ‘meer ogen zien meer’ nodigen we voor deze activiteit álle bedrijven uit die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen De Rietvelden, De Vutter en Ertveld. Daarnaast zijn ook Brandweer, Gemeente en Politie aanwezig. Meteen een mooie gelegenheid dus om nieuwe contacten op te doen. Nodig dus ook je “buren” uit om deel te nemen aan de RIVU-Schouw!

 

WAAROM? Samenwerken voor een fijn, schoon en veilig bedrijventerrein

Het is de missie van bedrijvenvereniging RIVU om ervoor te zorgen dat we ‘met zijn allen’ kunnen werken in een fijne, nette en veilige omgeving. Omdat mensen daar blij van worden en omdat het je bedrijfsvoering positieve energie geeft! Om dit te kunnen waarborgen, werkt RIVU samen met de gemeente, politie en brandweer om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken.

Hoe? Door samen periodiek de veiligheidsproblemen in kaart te brengen, daar passende oplossingen voor te zoeken en waar nodig maatregelen te nemen. En met succes. Want dankzij deze samenwerking (en vergis je niet, de schouw levert hiervoor altijd belangrijke input op!) hoopt RIVU in mei voor de vijfde keer op rij het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) te krijgen. Een officiële bevestiging dat het met de veiligheid op ons bedrijventerrein wel goed zit.

 

MEEDOEN? Meld je voor 10 mei aan!

Een paar uurtjes van je tijd, in ruil voor een schoon, fijn en (verkeer)veilig bedrijventerrein én een gezellige borrel met frietkot. Best een goede deal toch? We zien jou en/of je medewerkers of collega’s dan ook graag verschijnen! Aanmelden kan eenvoudig door vóór 10 mei een e-mail te sturen naar info [at] rivu.nl. Vermeld je in je e-mail je bedrijfsnaam én de voor- en achternamen en emailadressen van de deelnemers.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.