Agenda

Paaspop Business Event

donderdag 18 april 2019

Vanuit VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch en de daarbij aangesloten bedrijfsterreinverenigingen is het initiatief genomen om op donderdag 18 april een exclusieve Paaspop-avond, in de vorm van een Business Event, te organiseren. Exclusief voor de leden van bedrijfsterreinverenigingen.

 

Als RIVU zijn we extra trots op deelname aan dit event, omdat maar liefst drie prachtige bedrijven die op onze bedrijventerreinen zijn gevestigd een hoofdrol spelen in het jaarlijks Popfestival, namelijk Heineken als hoofdsponsor, Coreworks als bouwer van alle constructies en podia en Stagelight als verantwoordelijke voor licht en geluid.

 

Als lid van RIVU kun jij (én jouw partner en medewerkers) aan dit speciale Business Event deelnemen. Het event bestaat uit twee onderdelen t.w.:

 
17.00 - 20.00 uur: Plenair Programma voor ondernemers (en hun partners)

Ontmoet de onderneming achter Paaspop, waarmee het event natuurlijk hét podium vormt voor bijzondere regionale ontmoetingen. Tijdens het programma wordt een borrel geschonken en gezorgd voor een stevig buffet.

 

20.00 - 00.00 uur: Paaspop festival voor jouw 18+ medewerkers

Om 20.00 uur verwelkom jij je medewerkers op het festivalterrein om vervolgens met elkaar een onvergetelijke Paaspop beleving te ondergaan.

Bijgaand tref je nadere documentatie over het Paaspop Business Event aan. Hierin staat achtergrondinformatie, kun je lezen wat de kosten zijn en staat hoe jij je kunt aanmelden.

 

Omdat RIVU dit event van harte aanbeveelt en jou en jouw medewerkers daar graag ziet, hebben we met Paaspop afgesproken dat de eerste 50 RIVU-inschrijvers € 100,00 korting op hun bestelling krijgen.

Meld je dus snel aan via www.paaspopbusinessevent.nl.

 

Voor meer informatie zie de brochure en Paaspop aankondiging in de bijlage. Heb je vragen? Neem dan contact op met RIVU (info [at] rivul.nl).

Agenda
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.