Agenda

Ledenpartnerdag

zaterdag 19 mei 2018

Dit jaar wordt de RIVU-ledenpartnerdag gecombineerd met hét muzikale evenement van ’s-Hertogenbosch “Jazz in Duketown”, dat dit jaar voor de 45e keer wordt georganiseerd. De binnenstad van ’s-Hertogenbosch verandert met een tiental podia in één grote swingende jazzclub, waar bekende (inter)nationale artiesten te bewonderen zijn.

 

RIVU heeft samen met de organisatie van “Jazz in Duketown” en Maison van den Boer een leuk programma voor zaterdag, 19 mei gemaakt in de vorm van een Walking Jazz Dinner, waarbij alle ingrediënten aanwezig zijn om van de ledenpartnerdag een gezellig jazzfestijn te maken.

 

Het Programma

 

17.30 uur: Ontvangst (Museumplein)

Ontvangst met welkomtdrankje op het Museumplein, waar bij het Jazzwerkplaats Amateurpodium een speciale ruimte voor RIVU is gereserveerd.

 

18.00 uur: Opening RIVU Ledenpartnerdag (Museumplein)

Opening door RIVU-voorzitter Toin Saris + welkom en toelichting op het programma door Gaby Westelaken(voorzitter Jazz in Duktown).

 

18.15 uur: Optreden Support Pack 11 (Museumplein)

Deze coverband biedt een breed en gevarieerd repertoire in het genre ‘Soul, Jazz and More’. Tijdens Jazz in Duktown toont de band haar diversiteit door bekende nummers te spelen uit binnen- en buitenland, overgoten met een eigen sausje.

Tijdens het optreden zullen een drietal kleine hapjes als voorgerecht geserveerd worden.

 

19.15 uur: Optreden Maxime Cappelot Jazz Ensemble (Musemplein)

Dit  ensemble swingt de pan uit. In de stijl van Django Reinhardt en het Rosenberg Trio speelt de band swingende jaren 30 en 40 Gypsy Jazz muziek. Het repertoire bestaat uit Amerikaanse swingnummers en uit composities van de meester Django zelf.

Tijdens het optreden wordt het hoofdgerecht (3 stuks) uitgeserveerd.

 

20.00 uur: Wandeling naar Markt

Tegen de klok van 20.00 uur zetten we, onder begeleiding van 2 jazz-gidsen, te voet koers naar de Markt. Op de verhoging van het gezellige Jazz-café is voor RIVU een speciaal gedeelte ingericht met een mooi uitzicht op het podium.

 

20.15uur:  Optreden John Scofield (Markt)

John Scofield geldt als één van de belangrijkste gitaristen van de laatste decennia en combineert met zijn project ‘Country for Old Men’ jazz met blues en country. Onder meer drummer Bill Stewart en toetsenist Gerald Clayton maken deel uit van de groep. Scofield werkte eerder samen met uiteenlopende en bekende musici als Miles Davis, Chet Baker, Brad Mehldau, Herbie Hancock en Jaco Pastorius.

Tijdens het optreden kunt u genieten van een drietal dessertjes.

 

21.45 uur: Feestje op het Kerkplein

Na het optreden van John Scofield begeven we ons naar het sfeervolle Kerkplein, waar de sfeer knus en hip is en er gelegenheid is om te dansen.

 

22.15 uur: Optreden Blow Trio (Kerkplein)

Alles aan het Belgische BLOW Trio is mysterieus. Zo is onbekend wie de drie gemaskerde muzikanten op het podium zijn. Ook de bezetting – twee saxofoons en drums – is allesbehalve alledaags. Maar wat we wel weten, is dat het trio een dampende mix maakt van dance en jazz en al menig festival in vuur en vlam zette.

 

23:45 uur: Einde RIVU Ledenpartnerdag

Het optreden van het Blow Trio is de hekkensluiter van de RIVU-Ledenpartnerdag. Na afloop kunt u op eigen gelegenheid verder gaan genieten van al het moois Jazz in Duketown op deze zaterdagavond nog te bieden heeft. Voor het programma zie: www.jazzinduketown.nl

 

Kosten en aanmelden

Deelname aan de ledenpartnerdag is gratis (maximaal 2 personen per bedrijf)!

Wil je met meer personen deelnemen aan de RIVU-Ledenpartnerdag, dan betaal je € 75 per persoon (exclusief BTW).

 

Aanmelden kan door bijgaand antwoordformulier in te vullen en vóór 1 mei te retourneren aan info [at] rivu.nl.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.