Agenda

Jong RIVU Event "Meet, Share & Fun

donderdag 12 oktober 2017

RIVU lanceert nieuw event voor jonge professionals: JONG RIVU – Event 2017

 

Drie jonge honden van bedrijvenvereniging Rietvelden en De Vutter (RIVU) zijn druk bezig met de lancering van een nieuw event: ‘JONG RIVU – Event”. Gordon van Ooijen, Bas van de Wiel en Pauline Mars hopen daarmee eindelijk een evenement neer te zetten waar jonge ondernemers, leidinggevenden  en professionals wél voor opstaan.

 

Binnen het bestuur en de werkgroepen van de RIVU werd vastgesteld wat overal in netwerkland pijnlijk duidelijk wordt: de jongeren haken af. Tijd om in actie te komen.

 

Connectie

Gordon van Ooijen, bestuurslid van de RIVU en directeur-eigenaar van het snelgroeiende hoveniersbedrijf Gras en Groen schetst de situatie: “Ik ken ontzettend veel jonge ondernemers en leidinggevenden. Toch kom ik ze zelden tegen bij netwerkbijeenkomsten. Als ik hen dan persoonlijk vraag waarom dat zo is, hoor ik steevast dat ze niet meer warmlopen voor dit soort ‘old school’ borrels. Er is daardoor wat minder connectie binnen onze generatie. Jammer, want het is zó leuk om andere jonge, ambitieuze professionals te ontmoeten! Je hebt veel gemeen, kunt ervaringen delen en het is nog gezellig ook.”

 

De moeite waard

Pauline Mars, actief binnen de activiteitencommissie van de RIVU, en advocaat bij Van Ewijk Advocaten vult aan: “Iedereen van onze generatie is druk. Dus áls we onze spaarzame vrije tijd al willen opgeven, dan moeten we wel het idee hebben dat het de moeite waard is. We willen én gezelligheid met gelijkgestemde jongeren én een goed verhaal én als het even kan directe leads.” Bas van de Wiel, commissiegenoot van Pauline en eigenaar van reclamebureau De Code knikt: “Daarvoor is een nieuwe omgeving nodig: een eigen, dynamische ‘comfort zone for young professionals only’. En dat is precies wat wij met ons event voor ogen hebben.”

 

Thema: meet, share & fun

Het evenement vindt plaats op 12 oktober 2017 bij Koudijs Kafé aan de Tramkade 26 te 's-Hertogenbosch. Bas: “Het is vooralsnog een jaarlijks evenement. Dit kick-off jaar gaan we voor ‘meet, share & fun’ als thema.” Pauline vult hem: “Deze eerste editie organiseren we voor ondernemers, leidinggevenden en professionals tot en met 39 jaar, die werken binnen het gebied Rietvelden en De Vutter. Maar als dit het succes krijgt waar wij op hopen, willen we dit gebied in latere edities gaan uitbreiden.

 

PROGRAMMA:

15.30 - 16.00 uur: Ontvangst

16.00 - 18.00 uur: Workshop van Annet Nimeijer van New Heroes

18.00 - 18.30 uur: Start Borrel

18.30 - 20.00 uur: Walking Dinner

 

Safe the date - 12 oktober

Het JONG-RIVU Event 2017 is bedoeld voor ondernemers, leidinggevenden en professionals tot en met 39 jaar die werken binnen het gebied Rietvelden en de Vutter.  Het event is een unieke gelegenheid om andere jonge ambitieuze professionals te ontmoeten. Je hebt veel met elkaar gemeen, kunt ervaringen en kennis delen en het is nog gezellig ook. 

 

Nadere informatie over het programma en aanmelden tref je aan in bijgevoegde flyer. 

Behoor jijzelf niet tot de doelgroep, maar één of meer van je collega's wel? Stuur dan de flyer gerust naar hen door!

 

Agenda