Agenda

Eindejaarsborrel met bezoek wedstrijd New Heroes

donderdag 14 december 2017

Altijd al een echte tóp basketbalwedstrijd willen zien? Cuhabo en Vepa Bedrijfskleding bieden je nu de kans!

Als je het al ooit hebt meegemaakt, weet je het: een basketbalwedstrijd in het professionele circuit is één groot sfeerfeest. Volgepakte tribunes, opzwepende muziek, cheerleaders in iedere pauze en natuurlijk de meest fantastische ‘slam dunks’, driepunters en andere coole basketbalacties. En als RIVU-lid ben je nu van harte welkom om dit alles eens van dichtbij mee te maken! Cuhabo Catering en Vepa Bedrijfskleding nodigen je namelijk van harte uit voor een topontmoeting in de Nederlandse basketbalcompetitie: New Heroes Den Bosch -  BLP Weert.

 

Wanneer

Op donderdag 14 december 2017 van 17.00 – 22.00 uur.

 

Waar

Maaspoort Sports & Events (ingang Business Club), Marathonloop 1, 5235 AA ’s-Hertogenbosch (Ingang Business Club).

 

Programma

17:00 uur        : Ontvangst met koffie en iets lekkers

17:30 uur        : Presentatie: Bob van Oosterhout en Omar ter Mors geven een presentatie over New Heroes Basketbal en vertellen over de kansen voor een goede samenwerking binnen de businessclub.

18:00 uur        : New Heroes Experience: Jos Kuipers legt de spelregels van spel uit en geeft een rondleiding in de kleedkamers. Hierna volgt een fotomoment op de middenstip.

Jos Kuipers is ‘Regiocoördinator Sportservice Noord-Brabant’ en speelde in de periode van 1970 tot 1988 als topsporter onder andere bij Nepomuk, Fresno State University, Nice en EBBC Den Bosch. Op zijn naam staan 7 landskampioenschappen, bekerkampioenschappen, 106 Europa Cup-wedstrijden en een vice-wereldkampioenschap voor clubteams. Jos Kuipers speelde ook ooit tegen Michael Jordan.

18:30 uur        : Buffet, verzorgd door Cuhabo, gecombineerd met een borrel

20:00 uur        : Start van de wedstrijdtopper New Heroes – BLP Weert.

21:30 uur        : Einde wedstrijd, gevolgd door de afsluitende borrel en een interview met één van de  spelers bij de New Heroes businessclub.  

22.00 uur        :  Afsluiting

 

De kosten en ‘de spelregels’

Deelname voor RIVU-leden is gratis. Daar zetten we echter wel één spelregel tegenover: meld jij je aan, dan verwachten we ook dat je komt. Ofwel, mocht jij je na 11 december toch nog afmelden, óf op de dag zelf niet op komen dagen, dan ontvang je alsnog een factuur van € 44,50 exclusief BTW.

 

Aanmelden

Je kunt je voor deze activiteit aanmelden tot 1 december. Uiteraard hopen we dan dat je bij het hele programma aanwezig kunt zijn. Lukt dit niet? Meld dan even hoe laat je er verwacht te zijn en tot welk moment je blijft. Tevens vragen we je om eventuele speciale dieetwensen aan te geven.

Let op: Na je aanmelding wordt er een vaste zitplaats bij de wedstrijd voor je gereserveerd en rekening gehouden met het eten. Het is dus niet mogelijk om zonder aanmelding deel te nemen!

Agenda
22 november 2018
13 december 2018
13 januari 2019
24 januari 2019
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.